compostela weergeven op een grotere kaart

dinsdag 31 mei 2011

dinsdag 24 mei 2011 - Eddy zet zijn tocht verder

Zoals gezegd zet Eddy zijn tocht nog verder. Hij gaat door tot Finisterra. De af te leggen 100 km tot "het einde van de wereld" zal hij in 2 dagen afleggen op zijn ééntje.
Zelf blijf ik bij Magda en André en gaan een beetje shoppen. Wij lopen een ganse voormiddag rond in de welgekend "El Cortes Inglès" en kopen er wat souvenirs. Ook Magda koopt een kleedje voor haar kleindochtertje Fientje.
Ik ga aan de haal met een aantal panda's voor de collectie van dochterlief en nog wat voor haar vriendje.
Wij hebben afspraak met Eddy halverweg zijn tocht in Maronas. Wij mogen de mobilehome plaatsen op een parking van (alweer) een plaatselijke herberg. Mensen zijn hier toch nog wel vriendelijk.
Wij nemen dan ook gewillig plaats op het terras en krijgen al gauw gezelschap van een groepje van 5 vrouwen die op hun eigen manier een tocht aan het maken zijn. Wij raken aan de praat. Heel toffe meiden. Als we Eddy in de verte zien aankomen halen de dames hun zangboek boven en geven mijnen Eddy zowaar een serenade : "El fin del camino......tra la la..."
Wij blijven maar wijn consumeren en het resultaat hiervan : tijdens het kaartspel weet bijna niemand meer wie welke kaart heeft gespeeld...
Hoog tijd om in ons bedje te kruipen
Christa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten