compostela weergeven op een grotere kaart

dinsdag 10 mei 2011

dinsdag 10 mei - Villabilla - Hontanas - Castrojeriz

Man, man wat kan het warm zijn in Spanje
Verder alweer een heel mooie tocht met alweer en totaal verschillend landschap. Nu wat meer rotsten. Tijdens 1 van onze haltes krijgt mijn ventje plots een pijnscheut in zijn rug.
Wonder boven wonder komen we in een volgend dorpje Magda en Andre tegen zodat hij zijn -toch zware- rugzak in de mobilehome kan achterlaten en hij zo zijn tocht kan verder zetten.
Voor we Catrojeriz binnenlopen zien we nog de prachtige ruïnes van het klooster van San Anton.
We zijn nogal vlug op onze eindbestemming zodat we nog mee dan tijd over hebben om in de bar te internetten met een "Vino local"
Tot morgen
Eddy en Christa

2 opmerkingen:

  1. Hallo pelgrims,
    Als ik jullie wandeltraject bekijk kom ik maar tot 1 vaststelling,indien de kerken en kloosters niet openen,gaan jullie rond 25 mei terug werken,dat is toch niet de bedoeling zeker? Jullie doen het echt fantastisch en ik ben een beetje jaloers. Geniet er nog van,drink een glaasje wijn meer i.p.v.die hemelse "slag pils"en doe zo verder.Hou de moed erin! Groetjes,Guy en Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. neen hoor. Maar ja, meneer pastoor laat de sleutel niet achter. Dat glaasje meer, dat drinken we wel. Mijnen Eddy vindt geen Leffe, naar de Vino tinto gaat er ook goed in

    BeantwoordenVerwijderen